Flisvika Brygge

Ferdigstilt 2019

I 2019 stod 95 leiligheter ferdigstilt ved havkanten i Risør. Uansett hvilken av leilighetene du valgte på Fliskvika Brygge, fikk du orkesterplass til Skagerak. Hver enkelt bolig var omtenksomt utformet for å få mest mulig ut av omgivelsene. Tilhørende leilighetene ble det også bygget garasje- og bryggeanlegg. Prosjektet var både en organisatorisk og økonomisk suksess for Kamperhaug, og la et godt grunnlag for veien videre.

Flisvika Brygge nordre bryggeanleggFlisvika Brygge søndre bryggeanlegg

Lillebytunet

Ferdigstilt 2019

Lillebytunet er et spennende boligprosjekt utviklet av Kamperhaug, inneholdende romslige eneboliger og praktiske tomannsboliger. Med en sentral beliggenhet i nærheten av Fredrikstad og et mangfold av fritidsaktiviteter rett utenfor døren, gir Lillebytunet beboerne muligheten til å nyte solrike omgivelser og varierte fritidsmuligheter.

Lillebytunet med uteplassLillebytunet plen foran leiligheterLillebytunet leiligheter closeup

Bjørnstadtunet

Ferdigstilt 2019

Kamperhaug har skapt et idyllisk boligprosjekt på Bjørnstadtunet som inneholder en rekke moderne og romslige boliger, både eneboliger i rekke, flermannsboliger og tomannsboliger. Hver bolig er gjennomtenkt med tanke på funksjonalitet og lys, og beboerne har en unik mulighet til å nyte naturen og de nærliggende fritidsaktivitetene, samtidig som de har enkel tilgang til sentrum og andre fasiliteter.

Bjørnstadtunet lekeapparaterBjørnstadtunet oppgang closeupBjørnstadtunet parkering

Vestby

Ferdigstilt 2020

Kamperhaug har hatt flere gode prosjekter i Vestby kommune hvor det har blitt etablert moderne tomannsboliger i populære og barnevennlige omgivelser.

Vestby fra innkjørselVestby garasjeVestby støttemur

Kamperhaug Boligutvikling AS

Rokkeveien 41, 1743 Klavestadhaugen (Google Maps)

Org. nr. 898 130 282

www.kamperhaug.no